Agenda

Save the Date – Zevensprong 2023

De voorbereidingen voor de Zevensprong 2023 zijn alweer in volle gang!

In de eerste week van de zomervakantie, dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli 2023, kun je hieraan meedoen! Een geweldige week vol spel, sport en een grote zeskamp. We gaan ook een dagje met de bus naar een supergaaf park. Je mag aan de Zevensprong meedoen samen met je vriendjes en vriendinnetjes, maar je zult ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken! Dit is echt het beste begin van je zomervakantie.

Álle kinderen uit groep 3 en 4 van het regulier en speciaal onderwijs uit Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant en Olland mogen meedoen.

Volgend jaar, voor de meivakantie, zullen de kinderen een inschrijfformulier in de klas ontvangen met verdere informatie. Tot die tijd kun je de MooiRooi krant, onze website of onze Facebook of Instagram in de gaten houden voor het thema, de informatieavond, de inschrijfdatum, etc.

Wil je meer weten over de Zevensprong? Al een kijkje nemen hoe de week eruitziet? Of leuke spelletjes spelen die je tijden de Zevensprong ook doet? Neem dan eens een kijkje op de website onder het kopje ‘video’s’ of op ons YouTubekanaal: StichtingDeZevensprong

Hopelijk zien wij jou deze zomervakantie! Wij hebben er nu al zin in.

Groetjes,
Kerngroep De Zevensprong