Agenda

Informatieavond

Op donderdag 6 april is de informatieavond. Hier stellen wij ons als kerngroep voor, vertellen we over onze organisatie, hoe de week er uit gaat zien en is er alle ruimte om vragen te stellen. De exacte tijd en locatie worden later gecommuniceerd.

Online inschrijven

Dit jaar zullen we voor het eerst online inschrijven. Dit is mogelijk in de week van 10 tot 17 april 2023. Meer informatie hierover volgt nog.

Fysieke inschrijving

Omdat we in overgang zijn van fysieke naar digitale inschrijving is het mogelijk om op 13 april nog fysiek in te schrijven als er problemen zijn met het digitale inschrijven. Locatie en tijd volgt nog.

Zevensprong 2023

De voorbereidingen voor de Zevensprong 2023 zijn alweer in volle gang!

In de eerste week van de zomervakantie, dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli 2023, kun je hieraan meedoen! Een geweldige week vol spel, sport en een grote zeskamp. We gaan ook een dagje met de bus naar een supergaaf park. Je mag aan de Zevensprong meedoen samen met je vriendjes en vriendinnetjes, maar je zult ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken! Dit is echt het beste begin van je zomervakantie.

Álle kinderen uit groep 3 en 4 van het regulier en speciaal onderwijs uit Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant en Olland mogen meedoen.

Wil je meer weten over de Zevensprong? Al een kijkje nemen hoe de week eruitziet? Of leuke spelletjes spelen die je tijden de Zevensprong ook doet? Neem dan eens een kijkje op de website onder het kopje ‘video’s’ of op ons YouTubekanaal: StichtingDeZevensprong