Inschrijven

Informatieavond

Op donderdag 4 april om 20.00 uur organiseren wij een informatieavond voor ouders bij Mariëndael. Tijdens deze avond willen wij ouders informeren over de dagelijkse gang van zaken, het programma gedurende de week, informatie geven over de groepsindeling en vrijwilligers. Daarnaast wordt er verteld hoe er wordt omgegaan met bijzonderheden en de gedragsregels gedurende de week. Alle ouders van eventuele deelnemende kinderen zijn welkom. Vooraf aanmelden voor de informatieavond is niet nodig.

Online inschrijven

In de week van 8 tot en met 14 april kunt u uw kind online inschrijven. Klik hier om in te schrijven

Wilt uw een kind inschrijven dat deel wil nemen via een instantie en zit deze niet op een Rooise basisschool of speciaal onderwijs, download hieronder dan het inschrijfformulier, print het uit en lever het in op het adres dat op het document staat. Download het inschrijfformulier

Extra informatie

Dit jaar heeft de Zevensprong het thema De Zevensprong duikt in de wondere wereld van techniek! De 38ste Zevensprong vindt plaats van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juli en daar wil je natuurlijk bij zijn! De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen uit Sint-Oedenrode, Boskant, Olland en Nijnsel uit groep 3 en 4 van het regulier en speciaal basisonderwijs. De Zevensprong is ook zeer geschikt voor kinderen met een lichte beperking of kinderen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is.

Wat we allemaal precies gaan doen tijdens die week, houden we nog even geheim. Wanneer je je inschrijft, krijg je in juni een programmaboekje waarin je het hele programma kunt vinden. Om je enthousiast te maken geven we je al wel een voorproefje:

  • Dinsdag (9 juli) beginnen we na een feestelijke opening bij manege de Pijnhorst met een spectaculaire tienkamp bij de manege.
  • Woensdag (10 juli) hebben we een actieve dag met een speurtocht en diverse sport- en spel activiteiten in en om de manege en park de Kienehoef.
  • Donderdag (11 juli) gaan we met de bus naar een geheime bestemming. Het wordt wel heel erg leuk!
  • Vrijdag (12 juli) starten we met een vossenjacht in het centrum. Daarna hebben we een leuk programma in Sporthal de Streepen. Na een feestelijke afsluiting zit de Zevensprong er weer op. Helaas!

Belangrijke informatie voor de ouder(s) / verzorger(s) over de inschrijving!

  • U kunt uw kind online inschrijven van 8 tot en met 14 april 2024.
  • Schrijf u hier in

Overige informatie

Met het inschrijven van uw kind in voor de Zevensprong vragen u naar persoonlijke en medische gegevens om de week zo fijn mogelijk te laten verlopen voor uw kind. Vult u het inschrijfformulier alstublieft met zorg in.

Uw kind wordt ingedeeld in een groepje van ongeveer 12 kinderen, begeleid door twee of drie vrijwilligers. U kunt bij inschrijving maximaal twee namen opgeven bij wie uw kind graag in het groepje wil. Uw kind zal dan zeker bij één van de kinderen in het groepje zitten

  • Het inschrijfgeld bedraagt €18,00  

Mochten de kosten voor deelname een probleem zijn, dan willen wij u graag wijzen op de mogelijkheid van KiwanisRooi. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Kiwanis: www.kiwanisrooi.nl

Contact: Voor meer informatie kunt u bellen of appen met Hilde van den Enden, 06-83490306. Of stuur een e-mail naar info@zeven-sprong.nl