Niet gecategoriseerd

Nieuws van de Zevensprong

Thematekening Zevensprong 2022
De thema tekening van de Zevensprong 2022

Op donderdag 14 april is de inschrijfavond voor de Zevensprong. De Zevensprong heeft dit jaar als thema “Zomercarnaval met de Zevensprong!” en vindt plaats van dinsdag 26 juli tot en met vrijdag 29 juli. De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen.

Ouders kunnen hun kinderen voor de Zevensprong inschrijven middels een inschrijfformulier dat eind maart via de basisscholen wordt uitgedeeld. Voor kinderen die buiten Sint-Oedenrode naar school gaan, kan het formulier via de website www.zeven-sprong.nl worden gedownload, of worden aangevraagd via info@zeven-sprong.nl of door te bellen naar Hilde van den Enden: 06-83490306 (na 18 uur).

Leiding  gezocht!

Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

😊 wil jij de vakantie gezellig starten?

😊 wil jij samen met leeftijdsgenoten een week actief bezig zijn?

😊 ben jij 16 jaar of ouder?

😊 kun jij goed met kinderen om gaan?

Dan is de Zevensprong de perfecte start van jouw vakantie! Je kan jezelf alleen of samen met een vriend of vriendin opgeven om een groepje te begeleiden. Elk groepje bestaat uit ongeveer 10 kinderen tussen de 6 en 8 jaar, en 2 of 3 leiding. Geef jezelf snel op via info@zeven-sprong.nl  

De Zevensprong biedt ook een aantal stageplekken voor bijvoorbeeld maatschappelijke stage of PABO-studenten. Deze plaatsen zijn in overleg en moeten voor 1 mei worden aangemeld.

Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van de Zevensprong