Niet gecategoriseerd

Inschrijven Zevensprong nog mogelijk

Afgelopen donderdag was de inschrijfavond voor de Zevensprong. Er zijn heel veel kinderen aangemeld die van dinsdag 26 juli tot en met vrijdag 29 juli zin hebben in een fantastische week. Er zijn nog plaatsen beschikbaar en daarom is het nog mogelijk om tot 9 mei in te schrijven. Hiervoor kan het inschrijfformulier met het inschrijfgeld in een gesloten enveloppe worden ingeleverd op Jenne Akkers 1 in Sint-Oedenrode.

De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. Het thema is dit jaar “Zomercarnaval met de Zevensprong!”.

Heb je geen inschrijfformulier ontvangen? Het formulier kan hier of op deze pagina worden gedownload.

Leiding gezocht!

Ook is het nog mogelijk om je als leiding in te schrijven.

  • Heb jij al plannen voor de zomervakantie?
  • Wil jij de vakantie gezellig starten?
  • Wil jij samen met leeftijdsgenoten een week actief bezig zijn?
  • Ben jij 16 jaar of ouder?
  • Kun jij goed met kinderen om gaan?

Dan is de Zevensprong de perfecte start van jouw vakantie! Je kan jezelf alleen of samen met een vriend of vriendin opgeven om een groepje te begeleiden. Elk groepje bestaat uit ongeveer 10 kinderen tussen de 6 en 8 jaar, en 2 of 3 leiding. Geef jezelf snel op via info@zeven-sprong.nl 

De Zevensprong biedt ook een aantal stageplekken voor bijvoorbeeld maatschappelijke stage of PABO-studenten. Deze plaatsen zijn in overleg en moeten voor 1 mei worden aangemeld.

Reacties uitgeschakeld voor Inschrijven Zevensprong nog mogelijk