Niet gecategoriseerd

Zevensprong 2022 feestelijk afgesloten

Afgelopen vrijdag is de Zevensprong met een carnavalsfeest afgesloten. Deze week stond het thema
“Zomercarnaval met de Zevensprong!” centraal. De Zevensprong is uitstekend verlopen; het was een
superleuke week voor de kinderen uit groep 3 en 4.

De Zevensprong was op dinsdag en woensdag voor de 26e keer te gast bij manege de Pijnhorst. Op
dinsdag gingen de kinderen in groepjes met namen als Wagenbouwers, Feestneuzen en Confetti’s enthousiast van start met een twaalfkamp. Hiervoor stonden zes grote luchtkussens klaar. Verder speelden de kinderen diverse spellen in het carnavalsthema, een quiz en was er een silent disco. Op woensdag waren er opnieuw spellen in het carnavalsthema, zoals ballontrappertje en boatikkertje en was er een speurtocht in de wijk de Kienehoef.

Donderdag was de dag van het uitstapje. ’s Ochtends stonden alle kinderen mooi op tijd klaar om met de bus op stap te gaan. Voor veel kinderen (en ouders) is dit een spannende dag, want voor velen is het de eerste keer dat ze zonder ouders op pad gaan. Dit jaar vertrokken de bussen naar DippieDoe waar de kinderen zich prima hebben vermaakt.

De laatste dag, vrijdag, waren de kinderen te gast bij de Streepen. Iedereen kwam deze dag verkleed voor een carnavaleske afsluiting. In de ochtend was er een vossenjacht door de wijken Dommelrode en Vogelenzang, waarbij de kinderen allerlei feestelijk verklede vossen en zelfs een goochelaar tegen kwamen. Vrijdagmiddag was er een optreden van een clown. Daarna werden de EHBO, helpende handen en sponsorcommissie bedankt. Ook werden er verschillende jubilarissen van de leiding en de kerngroep in het zonnetje gezet en kregen alle vrijwilligers een bedankje. Als afsluiting werd er carnaval gevierd en kwam de Jeugdraad op bezoek. Na een lange polonaise met alle deelnemers werd de Zevensprong met een grote knal met confetti afgesloten. De organisatie kijkt terug op een fijne week die prima verliep. De kerngroep wil alle vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet. Ook de vele sponsoren die deze week mogelijk hebben gemaakt; ontzettend bedankt!

Op deze website, Facebookpagina en Instagram zijn vele foto’s te vinden.

Ook zijn daar de foto’s van de gevonden voorwerpen te vinden.

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong 2022 feestelijk afgesloten