Niet gecategoriseerd

Zevensprong 2022 van start gegaan!

Afgelopen dinsdag is de 36e editie van de Zevensprong van start gegaan. Vanaf 9.15 uur werden de
deelnemers door hun ouders bij de Zevensprong gebracht. Een beetje spannend was dit wel voor
sommige kinderen, maar de meeste van de 250 deelnemers hadden er vooral heel veel zin in. Om 9.30
uur werd de kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal
onderwijs met een polonaise geopend. Tijdens de opening werd Manege de Pijnhorst bedankt, waar
de Zevensprong al voor het 26 e jaar te gast is.

Het thema van de 36 e Zevensprong is “Zomercarnaval met de Zevensprong!”. Alle activiteiten deze week en het rode draad verhaal vinden in dit thema plaats. Tijdens de opening werd kennis gemaakt met Japie de Joker die een hekel heeft aan carnaval en door middel van vergeetpoeder er voor zorgt dat de leiding niet meer weet hoe de polonaise moet. Hopelijk kunnen ze zich later deze week de polonaise weer herinneren, want wat is nou carnaval zonder polonaise. Na de opening gingen de kinderen van start met een mega Twaalfkamp. Zes grote stormbanen stonden hiervoor klaar. Verder konden de kinderen quizzen, knutselen en meedoen met een silent disco. Woensdag worden er opnieuw spellen gespeeld in het carnavalsthema, zoals ballontrappertje en boatikkertje Er is deze dag ook een speurtocht in de wijk de Kienehoef. Donderdag is traditioneel de dag waarop het uitstapje met de bus plaatsvindt. Waar de reis naar toe gaat blijft nog even geheim… Snel weten waar de bus de kinderen naar toe heeft gebracht? Volg de Zevensprong dan op Facebook of Instagram. Tenslotte vindt er op vrijdagochtend een Vossenjacht plaats door Dommelrode en Vogelenzang. In de middag vindt er in sporthal de Streepen een optreden van een clown plaats. En wordt de Zevensprong afgesloten met een carnavalsfeest.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens deze week een kijkje te komen nemen. Ook kan
iedereen via Facebook en Instagram volgen wat de kinderen beleven.

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong 2022 van start gegaan!