Niet gecategoriseerd

Informatieavond en inschrijven Zevensprong

Het is weer bijna tijd om in te schijven voor de Zevensprong! De Zevensprong is de kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. Het thema van de Zevensprong 2023 is “De Zevensprong houdt van Holland!” De Zevensprong zal plaats vinden van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli 2023.

Het inschrijven voor de Zevensprong is dit jaar digitaal. Tussen 10 en 17 april kunnen kinderen worden ingeschreven via www.zeven-sprong.nl.

Voor ouders die dit niet fijn vinden of niet in de gelegenheid zijn om online in te schrijven, is er de mogelijkheid om op donderdag 13 april tussen 19.30 en 20.00 uur bij Mariëndael in te schrijven. Zij kunnen een inschrijfformulier via de website www.zeven-sprong.nl downloaden of aanvragen via info@zeven-sprong.nl of door te bellen naar Hilde van den Enden: 06-83490306 (na 18 uur).

Informatieavond

Voor ouders die meer informatie willen over de Zevensprong wordt er op donderdag 6 april een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond wil de kerngroep met ouders kennismaken en informeren over de Zevensprong: het programma, de groepsindeling, vrijwilligers, en hoe er wordt omgegaan met bijzonderheden en gedragsregels gedurende de week. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 20.00 uur bij Mariendael. Vooraf aanmelden is niet nodig

Leiding gezocht!

  • Heb jij al plannen voor de zomervakantie?
  • Wil jij de vakantie gezellig starten?
  • Wil jij samen met leeftijdsgenoten een week actief bezig zijn?
  • Ben jij 16 jaar of ouder?
  • Kun jij goed met kinderen om gaan?

Dan is de Zevensprong ook voor jou de perfecte start van jouw vakantie! Je kan jezelf alleen of samen met een vriend of vriendin opgeven om een groepje te begeleiden. Elk groepje bestaat uit ongeveer 10 kinderen tussen de 6 en 8 jaar, en 2 of 3 leiding. Geef jezelf snel op via www.zeven-sprong.nl

De Zevensprong biedt ook een aantal stageplekken voor bijvoorbeeld maatschappelijke stage of PABO-studenten. Deze plaatsen zijn in overleg en moeten voor 1 mei worden aangemeld.

Reacties uitgeschakeld voor Informatieavond en inschrijven Zevensprong