Niet gecategoriseerd

Informatieavond en inschrijven Zevensprong

Het is weer bijna tijd om in te schijven voor de Zevensprong! De Zevensprong is de kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. Het thema van de Zevensprong 2024 is “De Zevensprong duikt in de wereld van techniek ” De Zevensprong zal plaats vinden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli 2024.

De thematekening van Stichting De Zevensprong 2024
Thematekening 2024

Het inschrijven voor de Zevensprong is dit jaar digitaal. Tussen 8 en 14 april kunnen kinderen worden ingeschreven via www.zeven-sprong.nl.

Voor ouders die meer informatie willen over de Zevensprong wordt er op donderdag 4 april een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond wil de kerngroep met ouders kennismaken en informeren over de Zevensprong: het programma, de groepsindeling, vrijwilligers, en hoe er wordt omgegaan met bijzonderheden en gedragsregels gedurende de week. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 20.00 uur bij Mariendael. Vooraf aanmelden is niet nodig

Reacties uitgeschakeld voor Informatieavond en inschrijven Zevensprong