Niet gecategoriseerd

Zevensprong 2024 bijna van start!  

Volgende week dinsdag, 9 juli, zal de Zevensprong van start gaan. Dit jaar vindt alweer de 38e editie plaats.  De Rooise kindervakantieweek is voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs. De leiding is inmiddels geïnstrueerd, de boekjes voor de kinderen zijn uitgedeeld. Alles is gereed voor weer een erg leuke week! Vanaf dinsdag staan zo’n 60 vrijwilligers klaar om de ongeveer 225 deelnemende kinderen iedere dag te begeleiden en een onvergetelijke week te bezorgen. 

Programma 
Dinsdagochtend om 9.30 uur gaat de Zevensprong van start bij manege de Pijnhorst. Na de opening staat de kinderen een tienkamp te wachten. Hiervoor zullen er 4 grote luchtkussens klaar staan, en daarbij nog 6 andere spellen zoals een escaperoom, quiz en verschillende proefjes.    

Op woensdag wordt de groep in tweeën gesplitst. Zo zal de ene groep bij de manege een spellencircuit spelen, en zal de andere groep meedoen aan een speurtocht in park en wijk de Kienehoef. In de middag draait dit programma om.  

Donderdag is de dag van het uitstapje en zullen 4 bussen klaar staan om iedereen naar een geheime bestemming te brengen. Tenslotte vindt er op vrijdagochtend  een Vossenjacht plaats in het centrum. In de middag is er show en bingo in de Streepen, waarna rond 15.30 de Zevensprong wordt afgesloten.  

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens deze week een kijkje te komen nemen. Ook kan iedereen via Facebook en Instagram volgen wat de kinderen beleven.  

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong 2024 bijna van start!