QR code om in te schrijven
Niet gecategoriseerd

Inschrijven Zevensprong en Jeugdvakantieweek

Het is weer bijna tijd om in te schijven voor de Zevensprong en de Jeugdvakantieweek!

De Zevensprong is de kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. Het thema van de Zevensprong is dit jaar “De Zevensprong duikt in de wondere wereld van techniek ”. De Zevensprong zal plaats vinden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli 2024.

De Jeugdvakantieweek is voor alle kinderen van groep 5 tot en met 8 uit Sint-Oedenrode. Het thema van de Jeugdvakantieweek is “JVW, diep in de zee” en zal plaatsvinden van 12 tot en met 16 augustus 2024.

Het inschrijven voor de Zevensprong en Jeugdvakantieweek is tussen 8 en 14 april en is net als vorig jaar digitaal. Via volgende QR-Code.

Voor de Zevensprong via: www.zeven-sprong.nl/inschrijven
Voor de Jeugdvakantieweek via https://meedoenisleuker.nl/enroll?o=jvw-sint-oedenrode

Informatieavond Zevensprong

Voor ouders die meer informatie willen over de Zevensprong wordt er op donderdag 4 april een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond wil de kerngroep met ouders kennismaken en informeren over de Zevensprong: het programma, de groepsindeling, vrijwilligers, en hoe er wordt omgegaan met bijzonderheden en gedragsregels gedurende de week. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 20.00 uur bij Mariendael. Vooraf aanmelden is niet nodig

Reacties uitgeschakeld voor Inschrijven Zevensprong en Jeugdvakantieweek