Niet gecategoriseerd

Zevensprong 2021 prima verlopen

Afgelopen vrijdag werden de deelnemers door de vaatwasser schoon gewassen bij hun ouders afgeleverd tijdens de afsluiting van de Zevensprong 2021. De week waarin het thema “Heel de Zevensprong bakt!” centraal stond, is uitstekend verlopen. Het was een superleuke week voor de kinderen uit groep 3 en 4.

De Zevensprong was op dinsdag en woensdag voor de 25e keer te gast bij manege de Pijnhorst. Op dinsdag gingen de kinderen in groepjes met namen als Appelflappen, Koksmutsen en Vlaaien enthousiast van start met een twaalfkamp. Hiervoor stonden zes grote luchtkussens klaar. Verder speelden de kinderen diverse spellen in het bakthema, lasergame en een quiz.

Op woensdag waren er opnieuw spellen in het bakthema, zoals een escaperoom en donutvoetbal. Er was ook een speurtocht in park de Kienehoef waarbij ingrediënten werden verzameld en spellen werden gespeeld.

Donderdag was de dag van het uitstapje. ’s Ochtends stonden alle kinderen mooi op tijd klaar om met de bus op stap te gaan. Voor veel kinderen (en ouders) is dit een spannende dag, want voor velen is het de eerste keer dat ze zonder ouders op pad gaan. Om kwart voor negen vertrokken er vier bussen naar Kinderstad Heerlen. Hier hebben de kinderen zich prima vermaakt in de achtbanen, op de trampolines en speeltoestellen.

De laatste dag, vrijdag, waren de kinderen te gast bij de Streepen. In de ochtend was er een vossenjacht door de wijken Dommelrode en Vogelenzang, waarbij de kinderen allerlei bakkers en koks en zelfs een goochelaar tegen kwamen. Vrijdagmiddag was er een spectaculaire bingo, waarbij alle kinderen prijs hadden. Daarna werden de EHBO, helpende handen en sponsorcommissie bedankt. Ook werden er verschillende jubilarissen van de leiding en de kerngroep in het zonnetje gezet en kregen alle vrijwilligers een bedankje.

Tijdens deze afsluiting nam de kerngroep afscheid van Rob Dekker die zich 26 jaar heeft ingezet voor de Zevensprong als leiding en kerngroeplid. Ze zullen zijn inzet gaan missen.

De organisatie kijkt terug op een fijne week die prima verliep.

De kerngroep wil alle vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet. Ook de vele sponsoren die deze week mogelijk hebben gemaakt, ontzettend bedankt!

Op Facebookpagina “Stichtingdezevensprong” en Instagram “zevensprongrooi” zijn vele foto’s te vinden. Ook staan daar foto’s van de gevonden voorwerpen.

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong 2021 prima verlopen