Niet gecategoriseerd

Vrijwilligers Zevensprong in het nieuw dankzij Autogroep Markgraaff en van Acht Autoschade

Op dinsdag 12 juli vond er een vergadering plaats voor alle vrijwilligers die dit jaar tijdens de Zevensprong een groepje begeleiden. De circa 50 vrijwilligers werden op de hoogte gebracht van het programma van dit jaar en kregen een T-shirt, gesponsord door Autogroep Markgraaff en van Acht Autoschade.

Dinsdag 26 juli start de 36e editie van de Zevensprong, de Rooise kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs. Dit jaar zullen er ongeveer 250 kinderen deelnemen aan de Zevensprong. De boekjes voor de kinderen worden deze week uitgedeeld op de basisscholen.

Vrijwilligers 2022
Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers Zevensprong in het nieuw dankzij Autogroep Markgraaff en van Acht Autoschade