Niet gecategoriseerd

Zevensprong op zoek naar leiding

De zomervakantie begint in zicht te komen. De kerngroep van de Zevensprong heeft het programma zo goed als rond. Echter zijn ze nog op zoem naar een aantal vrijwilligers die een groepje kunnen begeleiden tijdens de Zevensprong.

  • wil jij jouw vakantie gezellig starten?
  • Heb jij tijd van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 juli?
  • wil jij samen met leeftijdsgenoten een week actief bezig zijn?
  • ben jij 16 jaar of ouder?
  • kun jij goed met kinderen om gaan?

Dan is de Zevensprong de perfecte start van jouw vakantie! Je kan jezelf alleen of samen met een vriend of vriendin opgeven om een groepje te begeleiden. Elk groepje bestaat uit ongeveer 10 kinderen tussen de 6 en 8 jaar, en 2 of 3 leiding. Geef jezelf snel op via info@zeven-sprong.nl

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong op zoek naar leiding