Niet gecategoriseerd

Zevensprong 2023 bijna van start!

Volgende week dinsdag, 18 juli, zal de Zevensprong van start gaan. Dit jaar vindt de 37e editie van de Rooise kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs plaats. De leiding is inmiddels geïnstrueerd, de boekjes voor de kinderen zijn uitgedeeld. Alles is gereed voor weer een erg leuke week! Vanaf dinsdag staan zo’n 60 vrijwilligers klaar om de ongeveer 235 deelnemende kinderen iedere dag te begeleiden en een onvergetelijke week te bezorgen.

Programma Dinsdagochtend om 9.30 uur gaat de Zevensprong van start bij manege de Pijnhorst. Na de opening staat de kinderen een twaalfkamp te wachten. Hiervoor zullen er 6 grote luchtkussens klaar staan, en daarbij nog 6 andere spellen zoals een mega twister en een hindernisbaan.

Op woensdag wordt de groep in tweeën gesplitst. Zo zal de ene groep bij de manege een spellencircuit spelen, en zal de andere groep meedoen aan een Elfstedentocht in de Kienehoef. In de middag draait dit programma om.

Donderdag is de dag van het uitstapje en zullen 4 bussen klaar staan om iedereen naar een geheime bestemming te brengen. Tenslotte vindt er op vrijdagochtend een Vossenjacht plaats rondom het Kasteel en de wijk Dommelrode en Vogelenzang. In de middag is er quiz in de Streepen en wordt er afgesloten met een herrie-optocht.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens deze week een kijkje te komen nemen. Ook kan iedereen via Facebook en Instagram volgen wat de kinderen beleven.

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong 2023 bijna van start!