Niet gecategoriseerd

Zevensprong 2023 van start gegaan!

Dinsdag 18 juli is de 37e editie van de Zevensprong van start gegaan. Vanaf 9.15 uur werden de deelnemers door hun ouders bij de Zevensprong gebracht. Een beetje spannend was dit wel voor sommige kinderen, maar de meeste van de 235 deelnemers hadden er vooral heel veel zin in. Om 9.30 uur werd de kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs geopend met een optreden van Suze en Frits.

Dinsdag en woensdag is De Zevensprong te gast bij Manege de Pijnhorst. Dit jaar al weer voor de 27e keer. Het thema van de 37e Zevensprong is “De Zevensprong houdt van Holland!”. Alle activiteiten deze week vinden in dit thema plaats. Speciaal voor de Zevensprong kwamen tijdens de opening de wereldberoemde Suze en Frits hun grootste hit zingen. Emma, George en Pedro zijn de hele wereld over gereisd om een handtekening van ze te bemachtigen, maar kwamen net te laat voor dit optreden. Hopelijk lukt het ze later deze week om het fantastische zangduo te ontmoeten.

Na de opening gingen de kinderen van start met een mega Twaalfkamp. Zes grote stormbanen stonden hiervoor klaar. Verder vermaakten de kinderen zich met quizzen, megatwister en een hindernisbaan.

Woensdag worden er opnieuw spellen gespeeld in het Hollands thema, zoals koe melken en klomp versieren. Er is deze dag ook een Elfstedentocht in Park de Kienehoef.

Donderdag is traditioneel de dag waarop het uitstapje met de bus plaatsvindt. Waar de reis naar toe gaat blijft nog even geheim… Wil je weten waar de bus de kinderen naar toe heeft gebracht? Volg de Zevensprong dan op Facebook of Instagram. Tenslotte vindt er op vrijdagochtend een Vossenjacht plaats door Dommelrode en Vogelenzang. In de middag vindt er in sporthal de Streepen een quiz plaats. Daarna wordt de Zevensprong afgesloten met een herrie-optocht.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens deze week een kijkje te komen nemen. Ook kan iedereen via Facebook en Instagram volgen wat de kinderen beleven.

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong 2023 van start gegaan!