Niet gecategoriseerd

Nieuws van de Zevensprong

De zomervakantie lijkt nog ver weg, maar de kerngroep van de Zevensprong is al begonnen met de voorbereidingen voor de Zevensprong 2024. Het thema is inmiddels al bekend: “De Zevensprong duikt in de wondere wereld van techniek”. De Zevensprong zal plaats vinden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli 2024.

Voor alle Rooise kinderen

De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die buiten Sint-Oedenrode naar school gaan, zoals naar het speciaal (basis)onderwijs, mogen deelnemen. Eind maart wordt informatie over het inschrijven op de basisscholen uitgedeeld. Gaat je kind buiten Sint-Oedenrode naar school en wil je op de hoogte worden gehouden over de inschrijfmogelijkheden, mail dan naar info@zeven-sprong.nl

Leiding gezocht!

Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

  • wil jij de vakantie gezellig starten?
  • wil jij samen met leeftijdsgenoten een week actief bezig zijn?
  • ben jij 16 jaar of ouder?
  • kun jij goed met kinderen om gaan?

Dan is de Zevensprong de perfecte start van jouw vakantie! Je kan jezelf alleen of samen met een vriend of vriendin opgeven om een groepje te begeleiden. Elk groepje bestaat uit ongeveer 10 kinderen tussen de 6 en 8 jaar, en 2 of 3 leiding. Geef jezelf snel op via info@zeven-sprong.nl   

(Maatschappelijke) Stage

De Zevensprong biedt ook een aantal stageplekken voor bijvoorbeeld maatschappelijke stage of PABO-studenten. Deze plaatsen zijn in overleg en moeten voor 1 mei worden aangemeld. Indien je hiervan gebruik wil maken, dien je dit aan te geven bij je inschrijving.

Reacties uitgeschakeld voor Nieuws van de Zevensprong