Niet gecategoriseerd

Zevensprong zoekt leiding

Ondanks de huidige lockdown is de kerngroep van de Zevensprong begonnen met de  voorbereidingen voor de Zevensprong 2021. Het is moeilijk om vooruit te kijken wat er deze zomer allemaal wel of niet mogelijk is, maar in de voorbereidingen wordt uit gegaan van een “normale” Zevensprong binnen de dan geldende regels en beperkingen.

Het thema van de Zevensprong,  die dit jaar plaats gaat vinden van dinsdag  27 tot en met  vrijdag 30 juli, is: “Heel de Zevensprong bakt!”.

De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. De inschrijfavond zal 22 april plaats vinden.  Ouders kunnen hun kinderen voor de Zevensprong inschrijven middels een inschrijfformulier dat eind maart via school wordt uitgedeeld, of via de website kan worden gedownload. 

Leiding gezocht!

Net als andere jaren zijn er veel vrijwilligers nodig voor het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de activiteiten. Het is de bedoeling dat 2 vrijwilligers een groepje begeleiden van ongeveer 11-13 kinderen.  Er zijn al een groot aantal aanmeldingen van vrijwilligers binnengekomen, maar de Zevensprong zoekt nog meer jongeren die een groepje willen begeleiden.

Wat biedt de Zevensprong?
– Een fantastische start van je vakantie
– Veel plezier met leeftijdsgenoten
– Evt. stageplaats voor Pabo-studenten of vergelijkbare opleiding (in overleg en aangemeld voor 1 mei)
– Evt. stageplaats voor maatschappelijke stage (in overleg en aangemeld voor 1 mei)
– Een leuke feestavond om de week te beginnen en jullie alvast te bedanken.

Wat wordt van de vrijwilligers verwacht?
– Enthousiast in de omgang met kinderen
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Bereidheid tot samenwerken met andere vrijwilligers
– Bereidheid tot aanpakken en na afloop mee opruimen
– Bijwonen van de vrijwilligersvergadering ter voorbereiding
– We zijn op zoek naar vrijwilligers met een minimale leeftijd van 16 jaar

Meer informatie en opgeven kan via  info@zeven-sprong.nl

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong zoekt leiding