Niet gecategoriseerd

Vrijwilligers Zevensprong in het nieuw dankzij Autogroep Markgraaff

Op donderdag 24 juni vond er in de buitenlucht een vergadering plaats voor alle vrijwilligers die dit jaar tijdens de Zevensprong een groepje begeleiden. De vrijwilligers werden op de hoogte gebracht van het programma van dit jaar en kregen een T-shirt, gesponsord door Autogroep Markgraaff.

Noodkreet

Helaas zijn er nog niet voldoende vrijwilligers gevonden om een groepje te begeleiden. De organisatie doet daarom een noodkreet. Voorzitter Hilde van den Enden: “We hebben nog minimaal 4 vrijwilligers nodig die een groepje kunnen begeleiden. Ben jij 16 jaar of ouder, en heb je zin in een gezellige eerste vakantieweek? Geef je dan nog snel op en laat onze kinderen niet in de kou staan”

Dinsdag 27 juli start de 35e editie van de Zevensprong, de Rooise kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs. Dit jaar zullen er 265 kinderen deelnemen aan de Zevensprong.

Meer info is te vinden op www.zeven-sprong.nl

Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers Zevensprong in het nieuw dankzij Autogroep Markgraaff