Niet gecategoriseerd

Zevensprong gaat dit jaar door!

Afgelopen week kwam de evenementenvergunning  bij de Zevensprong binnen.  Hiermee kan de Zevensprong dit jaar definitief doorgaan.

Natuurlijk zijn er de nodige maatregelen getroffen in verband met Corona. Zo zijn er extra sanitaire voorzieningen geregeld, is het programma Coronaproof gemaakt, en zijn er speciale afspraken rondom het halen en brengen van de kinderen.

Dinsdag 27 juli start de 35e editie van de Zevensprong, de Rooise kindervakantieweek voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs.  Aankomende week zullen de programmaboekjes worden verspreid via de scholen.

Leiding

Gelukkig zijn de afgelopen week weer nog een paar extra aanmeldingen gekomen van leiding om een groepje begeleiden, waardoor er nu bijna voldoende vrijwilligers zijn. De organisatie roept nogmaals jongeren vanaf 16 jaar op om zich aan te melden als vrijwilliger, zodat er voor alle groepjes voldoende leiding is. Meer info is te vinden op www.zeven-sprong.nl

Emballage-actie Jumbo

Jumbo Pieter Christiaanstraat heeft in de maand juli een leuke actie. Met een lege flessensactie kunnen alle klanten de Zevensprong steunen door na het inleveren van de lege flessen, het bonnetje in een speciale box te stoppen. De gehele opbrengst vanuit deze actie komt ten goede aan de Zevensprong.

De kerngroep hoopt natuurlijk dat een ieder de Zevensprong steunt en zijn lege flessen inlevert bij de Jumbo en het bonnetje aan hen doneert! Ook kunnen de kinderen de flessen tijdens de Zevensprong inleveren bij de leiding. De actie loopt de hele maand juli.

Reacties uitgeschakeld voor Zevensprong gaat dit jaar door!